Home Home Home Home
 
 

Sisteme in ABS


*gama dimensionala: d 16 ÷ 225 mm
*domeniul temperatura: -40 ÷ 60C
*clase de presiune: PN 10
Recomandat: apa/saramura de racire, slamuri in industria miniera, acizi si baze slabe.

 

Robustete

Sistemele in ABS sunt solutia pentru transportul corpurilor solide cand este nevoie de un sistem rezistent la socuri si robust.

 

Rezistenta la temperaturi scazute

Temperaturi scazute pana la -40 C nu reprezinta nici o problema pentru sistemele in ABS. Astfel, sistemele in ABS sunt ideale pentru fluide avand temperaturi scazute si substante pentru refrigerare.

 

Conductivitate termica scazuta

Sistemele in ABS au o conductivitate termala de 2000 de ori mai scazuta decat cea a cuprului. Folosind aceste sisteme, de cele mai multe ori nici nu mai este nevoie de izolare, iar eficienta per ansamblu a sistemelor dvs. este imbunatatita radical.

 

Rezistenta excelenta la impact

Sistemele in ABS sunt ideale pentru instalatiile expuse riscurilor, de exemblu instalatii in aer liber sau unde apar frecvent blocaje. Acestea pot fi indepartate utilizand un ciocan fara ca sistemul sa fie distrus. Rezistenta materialului este exceptionala, in comparatie cu alte mase plastice.

 

Costuri reduse de intretinere

Datorita faptului ca sistemele in ABS sunt rezistente la actiunea substantelor corozive si ca nu necesita curatare, costurile de intretinere sunt reduse la minim.

 

Instalare rapida

Racordurile sunt realizate dintr-un ciment special, astfel ca nu sunt necesare nici un fel de investitii, iar nivelul de instruire pentru utilizare lor este minim. Materialul este foarte usor si manevrabil ceea ce ajuta in instalarea mai rapida.

 

Flexibilitate

Desi sunt robuste si dure, sistemele in ABS sunt flexibile, ideale pentru instalatii unde fundatiile sistemelor sunt mobile, de exemplu sub pamint sau unde sunt incluse si parti mobile.

 

Non toxice si neutre

Sistemele in ABS nu contin aditivi sau parti metalice sau ne-reciclabile.

 
Formular de contact Contact Home Home Sisteme in PVC Sisteme in ABS Sisteme in PP Sisteme in PE Sisteme in PVDF Vane automatizate Vane fluture metalice Sisteme de masurare Cuple de inox Fitinguri Masini de sudura Formular de contact Despre noi