Home Home Home Home
 
 

Despre MULTISISTEM GRUP


Multisistem GRUP este distribuitor autorizat al companiei elvetiene Georg Fischer +GF+, producator de sisteme de conducte, instalatii, sisteme de distributie, aparate de control si masurare, sisteme complete pentru transport, control si masurare in sisteme sub presiune cu fluide agresive si abrazive, inclusiv masini de sudura.

Multisistem GRUP importa si distribuie pe piata romaneasca: *sisteme de conducte pentru retele de distributie pentru industria chimica, petrochimica, alimentara sau farmaceutica;
*sisteme de automatizari industriale;
*vane cu actionare manuala, pneumatica si electrica.


Desi actionam pe piata romaneasca doar de un an, clienti precum

, , , Institutul Politehnic, , Chimopar, Purolite, Energomontaj, Apa Nova, Manz Galvano Tec, Cord Buzau ne cunosc si ne apreciaza. Clientii nostri stiu ca apeland la noi vor primi nu numai produse unice atit de necesare consumatorilor industriali, dar vor beneficia de calitate si de seriozitate.
Succesul nostru depinde de modul in care reusim sa satisfacem necesitatile si cerintele clientilor nostri. De aceea cautam sa venim in sprijinul acestora cu solutii inovatoare, dand dovada de flexibilitate si de promptitudine. Astfel, pentru a oferi consumatorilor ocazia de a beneficia de produsele noastre, noi oferim si facilitati la plata produselor.

 
Formular de contact Contact Home Home Sisteme in PVC Sisteme in ABS Sisteme in PP Sisteme in PE Sisteme in PVDF Vane automatizate Vane fluture metalice Sisteme de masurare Cuple de inox Fitinguri Masini de sudura Formular de contact Despre noi